به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون وزنه‌برداری؛ حمیدرضا زارعی، ملی‌پوش جوان وزنه‌برداری ایران، پس از نخستین مرحله رکوردگیری انتخابی بازی‌های آسیایی ناگویا، از روند آماده‌سازی تیم ملی ابراز رضایت کرد و گفت توانسته از شرایط اردو بهترین بهره را ببرد.

زارعی درباره وضعیت خود و تمرینات تیم ملی گفت: «حدود دو ماه است که در اردوی تیم ملی بزرگسالان حضور داریم. بعد از مسابقات جهانی وارد اردو شدیم و تمرینات پرفشاری را زیر نظر بهداد سلیمی و جواد نادری دنبال کردیم.»

وی با اشاره به عملکرد خود در رکوردگیری گفت: «خدا را شکر توانستم وزنه ۱۶۷ کیلوگرم در یک‌ضرب و ۲۲۰ کیلوگرم در دوضرب را مهار کنم و از عملکردم رضایت دارم. امیدوارم در ادامه مسیر بتوانم رکوردهای بهتری ثبت کنم.»

ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران درباره شرایط اردوی چالوس نیز گفت: «اردو بسیار خوب بود و بهترین شرایط برای تمرین وجود داشت. از امکانات و فضای اردو استفاده کردیم و خوشبختانه بچه‌ها هم توانستند رکوردهای خوبی به ثبت برسانند.»

زارعی در پایان با قدردانی از کادر فنی تیم ملی گفت: «تمام تلاشمان این است که در ادامه آماده‌سازی، شرایط بهتری پیدا کنیم و برای مسابقات پیش رو بهترین عملکرد را داشته باشیم.»

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار