به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ دکتر مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک در حاشیه بازدید از اردوی تیم ملی بزرگسالان ایران اعزامی به قهرمانی جهان و بازی های کشورهای اسلامی و تیم نوجوانان و جوانان اعزامی به بازی های آسیایی گفت: توفیقی است که در جمع بزرگان وزنه برداری هستیم و کنار چندین نسل در اردو و فدراسیون بودن بسیار ارزشمند است. وزنه برداری اولین مدال المپیکی ایران را کسب کرد و حتی محمد جلود رییس فدراسیون جهانی وزنهبرداری اعتراف کرد که جعفر سلماسی بنیانگذار وزنه برداری عراق است.
او ادامه داد: اگر چه فرازو فرودهای بسیار داشتیم اما الان در سربالایی هستیم. ما اسطوره هایی مانند رضازاده داریم که همیشه درخشیده و محبوبیت دارد.
علی نژاد گفت: ما بزرگانی در این رشته داریم و ظرفیت های موجود بی نظیر است. افتخاراتی که وزنه برداری ایران دارد کمتر رشته در اختیار دارد. اتفاقات خوبی در رشته های ورزشی ایران رخ داده و امیدوارم با وزنه برداری ادامه یابد و تکرار شود.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: وزنه برداری کشور یک ظرفیت بزرگ برای بازی های آسیایی ناگویا است و من سر تمرین آمده ام تا به همه عزیزان خداقوت بگویم. امروز ورزشکاران ما می توانند بیش از یک مدال داشته باشند و این کمک می کند که ما ظرفیت مدال آوری را ارتقا دهیم.
- اخبار وزنه برداری, مهمترین اخبار وزنه برداری
اخبار مرتبط
آخرین اخبار