به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ حمیدرضا محمدی تنها قهرمان فوق سنگین رقابت های جهانی ۲۰۲۵ پرو گفت: مسابقه عالی بود و رقابت خوبی داشتیم. مهم این بود پرچم ایران بالا برود چه من و چه طاها طلا بگیریم فرقی نداشت و برای او آرزوی موفقیت دارم. در دو ضرب فشار روی من خیلی بالا بود و بدنم خالی کرد و حرکتم صحیح ثبت نشد. در دو ضرب عقب افتادم اما حرکت آخر را سبک کشیدم و سرم گیج رفت. خداراشکر که با دعای مردم و توکل به خدا توانستم ۳ طلا بگیرم و دل مردم را شاد کنیم. در یک ضرب ۱۹۰ هم جا داشتم آقا سهراب هم تایید کردند اما در نهایت رکورد ۱۸۱ را ثبت کردم.
او در پاسخ به اینکه در حرکات پایانی آیا خودشان وزنه ها را انتخاب می کردند یا کادرفنی گفت: همه هدف ها این بود که مدال بگیریم و وقتی این مدال ها قطعی شد آقا سهراب به ما گفتند که هر وزنه ای که می خواهید برای شما می گیریم و همین طور هم شد و هرچه درخواست کردیم را انجام دادند. اقای انوشیروانی نیز در این مدت برای ما کم نگذاشتند. امیدوارم با عملکردمان زحمات را جبران کنیم.
او درباره علت ناراحتی خود بعد از کسب طلا گفت: هرکسی آرزویی دارد که برای آن زحمت می کشد. من خوشحال بودم که مزد زحمات مربیان و خانواده ام را گرفتم اما ناراحتی ام بابت طاها بود. او مثل برادرم است اما در مسابقه بدنش خالی کرد در حالی که می توانست طلا بگیرد؛ به هرحال قسمت این بود من طلا بگیرم.
محمدی تنها درباره وضعیت شهرش بعد از قهرمانی او گفت: فکر کنم زنجان از شدت شادی منفجر شده. مردم همیشه لطف داشتند و الان همه شاد هستند. از خانواده ام که همیشه پشتیبانم بودند ممنونم. از مربیان شهرستان، استان و تیم ملی هم تشکر می کنم. افتخار بزرگی است که کنار آقا سهراب وزنه می زنم. دکتر انوشیروانی هم قبل مسابقه به ما روحیه می دادند و صحبت هایشان باعث جنگندگی بیشتر ما میشد.
او درباره الگوی خود نیز گفت: من از وقتی چشم باز کردم حاج حسین را در وزنه برداری دیدم و با “یا ابوالفضل” به دل مردم نشستند. اینکه او الگوی من باشد هم افتخار بزرگی برای من است.
محمدی تنها درباره ترافیک در فوق سنگین گفت: تمام تلاش ما اهتزاز پرچم ایران است. هرکسی بیشتر تلاش کند مرد زحماتش را می گیرد. هیچ کدام از بچه ها کم نمی گذارند و امیدوارم هرکسی لایق است به قهرمانی المپیک برسد. تک تک بچه ها از جان مایه می گذارند و فقط مهم است قهرمانی برای ایران باشد.
او در پایان گفت. آرزوی هرورزشکاری قهرمانی المپیک است و من هم اول و آخر آرزویم این است و دوست دارم در این مسیر بهترین باشم.
- اخبار وزنه برداری, مهمترین اخبار وزنه برداری
اخبار مرتبط
آخرین اخبار