به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ آیت‌الله عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به همراه حجت‌الاسلام و المسلمین حسن‌خانی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی از فدراسیون‌ وزنه‌برداری بازدید کرد.

سید محمد طباطبایی سرپرست دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، تاکید داشت رصد فرهنگی و اجتماعی فدراسیون‌ها، بررسی اهم اقدامات فدراسیون و استماع نظرات و پیشنهادات ارکان مدیریتی مربوطه از اهداف مهم برگزاری این جلسات است.

در این دیدار که دکتر سجاد انوشیروانی رییس و وحید ربیعی دبیر فدراسیون حضور داشتند، در خصوص اقدامات و افتخارات کسب شده و مطالبات فدراسیون‌ها، صحبت‌های مختلفی مطرح شد.

حجت الاسلام و والمسلمین حسن‌خانی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان نیز در این جلسه خاطرنشان کرد که در توسعه فدراسیون وزنه‌برداری نگاه حرفه‌ای دخیل و جوان‌گرایی یکی از شاخص‌های مد نظر مدیریت برای تحول در ساختار تیم‌های ملی بوده است.

آیت‌الله عبدالحسین خسروپناه دبیرکل شورای انقلاب فرهنگی در ابتدای صحبت‌های خود در خصوص دکتر دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان اظهار کرد: خدا را شکر می‌کنیم که خداوند به ما وزیری خوشفکر و توانمند به ما داده است و اگر موضوعی مورد تاکید وزیر ورزش و جوانان و معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی باشد، من مجوز آن را از شورا خواهم گرفت تا حمایت‌های مادی و معنوی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: شورا عنایت خاصی به ورزش و هنر دارد و ظرفیت‌های خوبی برای تسهیل‌گری در ورزش وجود دارد. وفاق و همدلی از رمز‌های موفقیت قهرمانان است و خدا را شکر این همدلی وجود دارد.

پیش از آغاز جلسه، به مناسبت هفته تربیت بدنی و یادمان ۱۰۵ شهید ورزشکار دفاع مقدس ۱۲ روزه، مراسم کاشت ۱۰۵ اصله نهال زیتون به عنوان نماد مقاومت در محوطه فدراسیون ها با حضور آیت‌الله عبدالحسین خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و هیات همراه برگزار شد.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار