به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری ,دکتر سید مهدی صدری مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان در مجمع هیات وزنه‌برداری اصفهان گفت:«مفتخرم که در محضر شما هستم،خصوصا پهلوان و فخر ایران عزیزمان آقای دکتر سجاد انوشیروانی.»

صدری ادامه داد:«بنایی برای صحبت زیاد ندارم اما نکته ای را بگویم.زمانی که این مسئولیت را گرفتم در کشور رتبه سی ام را داشتیم که منشا آن اداره هیات ها با سرپرست بود و ضربه زیادی را از این بابت خوردیم.با این حال در شرایط فعلی در رده دوم کشور هستیم و خدا را شکر می کنیم.»

مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد:« عزیزان! برادرم آقای فدوی هیات وزنه برداری استان را تکان داده اند اما در یک بخشی احساس تهدید می کنیم که اگر فکری اساسی برای آن نشود کل زحمات آسیب می بیند.همیشه منتقد بوده و هنر مدیر کنترل کردن منتقدان است.من خواهش جدی از آقای فدوی دارم که بیش از گذشته در این راه تلاش کنند.همه کمک کنید که بتوانیم از این نقطه عبور کنیم.»

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار