چهارشنبه, 30 تیر,1395

پس از تعیین ۵ سهمیه وزنه برداری، اعزامی به ریو

مراسم بدرقه کاروان‌های المپیکی و پارالمپیکی با حضور ییس‌جمهور برگزار شد

پس از تعیین ۵ سهمیه وزنه برداری، اعزامی به ریو
مراسم بدرقه کاروان‌های ورزشی کشورمان که قرار است به بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو اعزام شوند با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رییس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ مراسم بدرقه کاروان های ورزشی ایران که قرار است به بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو اعزام شوند با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان، امروز(چهارشنبه سی‌ام تیرماه) در محل سالن اجلاس سران  برگزار شد. همچنین محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک، ورزشکاران، مربیان، روسای فدراسیون‌ها، مدیران کل استانی و ستادی و همچنین رسانه های اعزامی حضور داشتند.

  از وزنه برداری نیز علی مرادی رییس فدراسیون، محمدنصیری مشاور عالی رییس فدراسیون، محمد زهتاب رییس شورای عالی فنی فدراسیون وزنه برداری، دکتر داود باقری رییس کمیته پزشکی، کیانوش رستمی، سهراب مرادی، علی هاشمی، محمدرضا براری، بهداد سلیمی، بهادر مولایی، سجاد انوشیروانی سرمربی تیم ملی و ایوان گارچف  در مراسم بدرقه حضور پیدا کردند.

گفتنی است؛ مراسم امروز با صحبت‌های زهرا نعمتی به عنوان نماینده ورزشکاران آغاز شد و در ادامه محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان نکاتی را مطرح کرد، سپس رییس جمهوری کشورمان درباره اهمیت حضور در این بازی‌ها سخنرانی کرد که در زیر به مختصری از آن اشاره می کنیم.

لازم به ذکر است؛ بخش دیگری از مراسم به اهدای پاداش 10 میلیونی به ورزشکاران اختصاص داشت که در هر رشته یکی از ورزشکاران به نمایندگی از هم‌تیمی‌هایش پاداش را دریافت می‌کرد که بهداد سلیمی، سعید معروف، نوشاد عالمیان، جواد محجوب، زهرا نعمتی، آریا نسیمی‌شاد، مهسا جاور، اکبر احدی، سجاد مردانی، حسن تفتیان، مجتبی عابدینی، حسن رحیمی و محمد خالوندی به نمایندگی از سایر ورزشکاران از آنها تقدیر به عمل آمد. 

حجت الاسلام حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان در مراسم بدرقه کاروان‌های المپیک و پارالمپیک اظهار داشت: بسیار خوشحالم که امروز در خدمت ورزشکاران عزیز با عنوان بدرقه کاروان المپیک و پارالمپیک در خدمت شما هستیم. می‌دانم که ملت ایران با قلب‌های خودشان و با دعای خودشان شما را در این سفر پراهمیت بدرقه خواهند کرد. باید بگویم خسته نباشید و از تلاش‌ها و کوشش‌های فراوان‌تان در ماه‌های گذشته که به این توفیق دست یافتید همان که اعلام شد تعداد شرکت‌کنندگان ما و ورزشکاران عزیزمان در ریو نسبت به گذشته یک رکورد است.

در بخش پایانی مراسم نیز ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی با رییس‌جمهور عکس یادگاری انداختند.