جمعه, 11 تیر,1395

علیرضا دهقان:

خیلی ناراحتم که با اختلاف یک کیلو به مدال نقره رسیدم

علیرضا دهقان:

دهقان پس از کسب مدال نقره دسته 105 کیلوگرم فقط با اختلاف یک کیلوگرم نسبت به نفر اول گفت: اگر اختلاف من با وزنه بردار طلایی این مسابقات 10 کیلوگرم بود این قدر ناراحت نمی شدم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ علیرضا دهقان وزنه بردار شایسته دسته 105 کیلوگرم کشورمان که فقط با اختلاف یک کیلوگرم نسبت به نفر اول، مدال نقره را دشت کرد، گفت: رقابتهای امسال قهرمانی جوانان جهان در تفلیس گرجستان سطح بالایی داشت. رقابت طوری بود که اگر یک وزنه را می انداختی از کورس عقب می افتادی، ولی تمام فشار را تحمل کردم تا به مدال دست یابم. رقابت در این وزن بین نفر اول تا چهارم فقط دو کیلوگرم بود و این نشان می داد حریفان از آمادگی بالای در این رقابتها برخوردار بودند.

وی ادامه داد: متاسفانه آسیب دیدگی پشت پایم از تهران همراه من بود و نتوانستم با تمام توانم وزنه ها را بالای سر ببرم. در حرکت دوضرب و دو حرکت پایانی، پشت پایم مرا یاری نکرد و هر بار که سعی داشتم بلند بشوم پایم درد می گرفت.

دهقان در خصوص ارزیابی عملکردش در این دوره از مسابقات تاکید کرد:از عملکرد خودم راضی نیستم و اگر وزنه های را که در تمرینات مهار کردم در تفلیس به ثبت می رساندم می توانستم به راحتی به مدال طلا دست پیدا کنم.

دارنده مدال طلای نوجوانان جهان در خصوص امیدواری که برای کسب مدال طلا داشت، گفت: 7 ماه زحمت کشیدم که به مقام نخست و مدال طلا برسم. همه امید داشتندمن طلایی شوم.اگر با اختلاف 10 کیلوگرم نقره می گرفتم این قدر ناراحت نمی شدم ، ولی فقط با اختلاف یک کیلوگرم طلا را به حریف گرجستانی ام دادم.

وزنه بردار دسته 105 کیلوگرم کشورمان در خصوص حمایت تماشاگران گرجی از وزنه بردار شان تصریح کرد:اهمیتی به تماشاگران گرجستانی نمی دادم و اصلا صدای آنها را نمی شنیدم.