رییس کمیته آموزش فدراسیون وزنه برداری اظهارداشت: نگاه ما و مدیریت مجموعه به آموزش، به عنوان قلب فدراسیون است که طپش کامل آن می تواند به شکوفایی همه بخش ها کمک کند.
«نصرالله عابدینی» در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری در خصوص آسیب شناسی وضعیت موجود و رسیدن به نقطه مطلوب در بعد آموزش گفت: در حال حاضر هیچ زیرساخت و وضعیت مناسبی نداریم و باید نگارش این فصل از داستان وزنه برداری را از ابتدا شروع کنیم.
به گفته وی، نیازسنجی آموزشی حاکی از این است که آموزش مربیان و داوران در بخش بانوان باید اولین اولویت اقدامات کمیته آموزش باشد تا نیاز این بخش از جامعه وزنه برداری به دانش مدرن مربیان و داوران تامین شود.
عابدینی با تجربه ریاست کمیته آموزش فدراسیون به مدت شش سال از 1382، معتقد است کمیته آموزش یک دوران طلایی همزمان با ریاست آقای «افشارزاده» تجربه کرده و با برگزاری پنج الی شش دوره مربیگری بین المللی و اقدامات استعدادیابی بی نظیر، زمینه ظهور بسیاری از چهره های موفق امروز را فراهم کرده است.
بنابراظهارات دکتر عابدینی، فدراسیون در آن زمان امکانات بسیار زیادی وارد کشور کرده و ارتباطات مفیدی با کمیته ملی المپیک و هیات ها داشت به نحوی که بهترین برنامه های استعدادیابی به انجام رسید و خیلی از قهرمانان امروز، دست پرورده آن زمان هستند.
وی از تدوین دو برنامه شش ماهه برای ایجاد تحول در زیرساخت های آموزشی این فدراسیون و تسری آن به هیات های استانی خبر داد و افزود: دکتر انوشیروانی سرپرست فدراسیون، نگاه ریشه ای و علمی نسبت به آموزش دارد. نگاه ما صرفا محدود به فضا و امکانات داخلی نیست و سطح آسیا را مد نظر داریم چرا که اساتید قوی و قهرمانان دارای تحصیلات آکادمیک در اختیار داریم که در این رشته حرف های زیادی برای گفتن دارند.
عابدینی با اشاره به ضروت استفاده از نرم افزار آموزش و اهمیت آن از جهت تسریع امور، صرفه جویی در هزینه ها و کمک به حفظ محیط زیست، از مذاکره با نمایندگان وزارت ورزش برای بهره مندی از امکانات پیشتر توسعه یافته آن وزارت خبر داد.
رییس کمیته آموزش در خاتمه تاکید کرد: داوران ملی باید به زبان تخصصی وزنه برداری و اصطلاحات انگلیسی مسلط باشند تا به بهبود چهره ایران در میادین بین المللی و برندسازی برای نمایندگان کشورمان کمک کنند بنابراین برای این بخش هم برنامه هایی داریم.