ﺳﻪشنبه, 18 خرداد,1395

خط قرمز فدراسیون وزنه برداری دوپینگ است

رییس کمیته پزشکی فدراسیون:مورد مثبتی باشد، حتما اعلام می کنیم

خط قرمز فدراسیون وزنه برداری دوپینگ است

بی تردید کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری ایران در یکسال و نیم گذشته و از زمانی که تیم جدید مدیریتی وزنه برداری به ریاست علی مرادی زمام امور این رشته را در دست گرفت، مقوله پیشگیری و مبارزه جدی با معضل دوپینگ را سرلوحه برنامه خود قرار داده و از هر 4 رده سنی(نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان) چه در رقابت های داخلی و چه در اردوهای ملی به دفعات تست دوپینگ بعمل آورده تا قبل از وقوع حادثه ای تلخ، علاج واقعه رابدرستی تدبیر کند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری، دکتر داود باقری رییس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه براری با تایید این موضوع که بیش از هر زمان دیگری با تاکید جدی رییس فدراسیون وزنه برداری پروسه پیشگیری و مبارزه با دوپینگ در دستور کار کمیته پزشکی قرار گرفته است؛ می گوید: معضل دوپینگ در ورزش از ابتدا وجود داشته، اما در دهه های اخیر دست اندرکاران کلان ورزش دنیا تمام تلاش و تمرکز خود را بکار بسته اند تا ضمن پیشگیری و آموزش ورزشکاران برای عدم رجوع به این پدیده شوم، خیلی جدی با این معضل مبارزه کنند.
باقری یادآورمی شود: در حال حاضر نیز وادا(آژانس بین المللی مبارزه با دوپینگ) و تمامی ارگان های زیر مجموعه این سازمان خیلی جدی تر از همیشه در صدد برآمده اند تا با دوپینگ مبارزه کرده و متخلفان را طبق قانون جریمه کنند.
دکتر باقری ادامه می دهد: فدراسیون وزنه برداری ایران نیز همسو و همگام با این برنامه ریزی؛ حرکت خود را از یکسال و نیم قبل استارت زده و به صورت جدی با برگزاری کلاس های آموزشی داخلی و بین المللی و نیز گرفتن تست دوپینگ از تمامی رده های سنی شرایط را به گونه ای تعریف کرده تا وزنه برداران و مربیان با عزم راسخ فدراسیون در خصوص پیشگیری و مبارزه با دوپینگ هماهنگ و همگام شوند.
رییس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری در خصوص اینکه دلیل گرفتن آزمایش دوپینگ به صورت پی در پی و مکرر از وزنه برداران چیست و آیا این موضوع می تواند به پیشگیری از روی آوردن وزنه برداران به مواد نیروزای دوپینگی موثر باشد؛ تاکید می کند: بی تردید اخذ تست دوپینگ به صورت مکرر از وزنه برداران می تواند خود عاملی موثر باشد برای کنترل این معضل شوم در بدنه اصلی تیم های ملی و نیز تعمیم این برنامه اثر بخش درسطح باشگاههای کشور.
وی ادامه می دهد: مطمئناً ما اگر مقوله مبارزه با دوپینگ را از خودمان شروع کنیم حتماً در آتیه ای نزدیک فوایدش را خواهیم دید. دوپینگ معضلی شوم در ورزش ، خصوصاً در رشته وزنه برداری به شمار می رود که می توان با سخت گیری های ایچنینی و گرفتن آزمایشات پی در پی از وزنه برداران کنترلش کرد و در نهایت باآموزش صحیح به مربیان و وزنه برداران ؛ جایگزینی سلامت و ایده آل برای آن در ذهن وافکار اهالی این رشته پر افتخار تعریف کرد.
دکتر باقری با بیان این موضوع که فدراسیون وزنه برداری مصمم تر از همیشه و مثل یکسال و نیم گذشته به مبارزه با دوپینگ همچنان ادامه خواهد داد؛ خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم فدراسیون وزنه برداری یکی از فدراسیون هایی بوده که در طول یکسال و نیم گذشته ارتباطی نزدیک و همکاری بسیار خوبی با فدراسیون پزشکی ورزشی و نادوی ایران در خصوص مباحث آموزشی و کنترل دوپینگ داشته است.
رییس کمیته پزشکی فدراسیون در خاتمه معتقد است: در حال حاضر نیز همچنان این ارتباط نزدیکتر از قبل ادامه خواهد داشت و تردید نداشته باشید اگر ورزشکاری در هر رده سنی ، تخلفی در باب دوپینگ مرتکب شود طبق قانون مجازات می شود و محرومیت های سنگینی در انتظارش خواهد بود.
وی خاطرنشان می کند: خط قرمزفدراسیون وزنه برداری دوپینگ است و به جرأت می گویم هر وزنه بردار یا مربی از این خط عبور کند مجازات های سنگینی در انتظارش خواهد بود. تدابیر در نظر گرفته شده برای مبارزه و کنترل دوپینگ حتی ممکن است موجب کشف موارد و نمونه های مثبتی در تست های اخذ شده از وزنه برداران کشورمان شود! بی تردید فدراسیون وزنه برداری بدون هیچگونه تخفیفی و براساس مقررات آژانس بین المللی مبارزه با دوپینگ (وادا) ونیز مجازاتهایی که کمیته انظباطی فدراسیون اتخاذ خواهد کرد با متخلفان برخورد جدی دردستور کار قرار می دهد.