جمعه, 06 اسفند,1395

باران، هوای زمستانی اهواز را بهاری کرد

وزنه برداری خوزستان مهیای میزبانی فجر کاپ

باران، هوای زمستانی اهواز را بهاری کرد
خوزستان این روزها بارش های بی‌سابقه ای را تجربه می کند که زمستان شهر اهواز، به بهاری دلپذیر برای برگزاری دومین دوره جام فجر تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ اگرچه در چندهفته گذشته برخی کاربران در فضای مجازی و کانال های اطلاع رسانی اجتماعی با بزرگنمایی بیش از حد شرایط آب و هوایی اهواز (مرکزاستان خوزستان) میزبان دومین دوره رقابت های بین المللی سعی در بحرانی جلوه دادن وضعیت این شهر و نیز تشویش افکار عمومی به جهت برگزاری این دوره از پیکارها داشتند. اما برخلاف آنچه از حال و هوای اهواز گزارش می شد، مرکز استان خوزستان این روزها بارش های بی‌سابقه ای را تجربه می کند که زمستان اهواز را تبدیل کرده به بهار.

بهاری خوش یمن و نیکوقدم دردل زمستان و اوج آلودگی هوا برای مرکز خوزستان که قطعاً می تواند پیام رسان ایده آل شدن شرایط استاندارد برای میزبانی از دومین دوره تورنمنت وزنه برداری فجرکاپ ایران باشد.

روز دوم فینال هم به اوج حساسیت رسید

روز نخست لیگ برتر وزنه برداری باشگاه های کشور به میزبانی باشگاه شرکت ملی حفاری اهواز، در سالن وزنه برداری شهید لرکی به اتمام رسید و حسن گل پرور از تیم رعد در دسته 56 کیلوگرم ، یعقوب پشوتنی از تیم مناطق نفت خیز جنوب در وزن 62 کیلوگرم، رضا قاسمی از ذوب آهن اصفهان در دسته 69 کیلوگرم، جابر بهروزی از تیم رعد در وزن 77 کیلوگرم و کیانوش رستمی از تیم ذوب آهن در دسته 85 کیلوگرم در صدر ایستادند.

در دومین روز فینال لیگ برتر وزنه برداری باشگاه های کشور نیز امروز(جمعه 6 اسفند ماه) رقابت های اوزان 94 کیلوگرم، 105 کیلوگرم و 105 + کیلوگرم در سالن وزنه برداری شهید لرکی باشگاه شرکت ملی حفاری اهواز برگزار می شود.

حضور مربی تیم ملی در اهواز
نفرات تیم ملی بزرگسالان نیز برای اثبات شایستگی های خود به روی تخته می روند، از این رو وحید ربیعی مربی تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان کشورمان برای رصد وضعیت ملی پوشان در اهواز و مسابقات فینال حضور پیدا کرد. در وزن 94 کیلوگرم سید ایوب موسوی از (مناطق نفت خیز جنوب)، دسته 105 کیلوگرم علی هاشمی و سهراب مرادی هر دو از تیم(ذوب آهن اصفهان)، رضا آقازاده(مناطق نفت خیز)، محمد رضا براری(رعد پدافند)، علیرضا سلیمانی(نیروی زمینی) و در دسته فوق سنگین نیز همایون تیموری از تیم (ملی حفاری) و بهداد سلیمی از(ذوب آهن) هستند.